Walstroom

Sommige boxen zijn voorzien van een walstroomaansluiting. Deze is beperkt tot 4 ampère. Dat wil zeggen dat het maximaal opgenomen vermogen van de acculader niet hoger mag zijn dan 920 Watt. Let op:  dit geeft een beperking in type accu’s en lader.

 

Walstroomkabelset:

Als vereniging hebben we gemeend dat we de mogelijkheid moeten bieden om een goede en veilige aansluiting te leveren. WSV Buurman heeft in samenwerking met een leverancier een compleet pakket samen gesteld. Die bestaat uit een walstroom aansluitkabel en de boord contactdoos met daaraan een gewone geaarde contrastekker. Hierop kan gewoon de eigen acculader middels de standaard stekker worden aangesloten. De hele set is voorgemonteerd en getest en dus bijna “plug and play”. Het enige wat nog moet gebeuren is een gat boren om de contactdoos te monteren. Ook hier kan de WSV een oplossing bieden. Voor de doe-het-zelver is er een boor aanwezig van de juiste maat (ca 60mm). Mocht u graag deze klus willen uitbesteden, dan kan er hulp worden geboden tegen een kleine vergoeding.

 

 Specificatie:
• walstroom kabel, PU kabel (geel) 3,5m met aan een zijde een blauwe CEE stekker en aan de andere zijde een blauwe CEE contrastekker,

• boot contactdoos, PU kabel (geel) 1,5m met een geaarde 220v contrastekker.


Kosten:
• walstroomkabelset als omschreven € 95,– (incl. BTW),

• montage € 30,00 (indien gewenst),

• levering ca 2 weken.


Betaling:

Het bedrag van € 95,00 of € 125,00 wordt geïncasseerd middels afgegeven machtiging.


Bestellen:
Met onderstaande knop kunt u de walstroomset bestellen. In dezelfde mail kunt u aangeven of u de montage zelf doet of daarbij hulp wil inschakelen.

 

nevah.[antispam].@wsvbuurman.nl